Foodtruck Catering Stockholm

Vegansk och vegetarisk mat i streetfoodformat | 0729-09 78 51

Julbordscatering

Beställ catering till julfest & julbord

Vegansk julmat med autentiska smaker från julens hemland

Bjud på en annorlunda julfest eller julmiddag med catering från Vego Schmegan. Vi levererar en smakrik och färgstark julbuffé som hämtar smaker och inspiration från julens ursprungsland Israel.

Med välsmakande rätter från det moderna köket i städer som Tel Aviv och Jerusalem kommer ingen att känna att något saknas på julbordet. Tvärtom så brukar många tycka att det är härligt med en annorlunda julbuffé som dessutom är extra snäll mot djur och natur.

Beställ vår julbordscatering till kontoret, julfesten på jobbet eller till julmiddagen med vänner och familj. Maten tillagas av de finaste råvaror och levereras fint och festligt upplagd för rätt julstämning.

Ett hållbart alternativ som smakar fantastiskt för alla!

Det har nog inte gått någon förbi att vi behöver börja tänka mer hållbart i vår konsumtion. Så varför inte passa på att välja med omsorg när det är dags för mat till julbordet i år? Vår julmat kommer att uppskattas av alla - även inbitna köttätare och förstås de som redan är veganer och vegetarianer. Vi levererar en buffé med ett brett utbud av rätter så att alla kommer att hitta saker som de tycker om. Många av smakerna känner ni redan igen från det svenska julbordet då det i sin tur har hämtat ett flertal exklusiva kryddor och ingredienser från länderna kring mellanöstern.

Vår julmat kan även vara den perfekta räddningen för dig som vet att du kommer att ha några gäster som bara äter vegetariskt eller veganskt och inte vet vad du ska laga när resten av sällskapet äter ett traditionellt julbord. Då kan vi rycka in och leverera en härlig buffé eller jultallrik så att du kan ägna din tid åt annat än att laga dubbla uppsättningar mat.

Julbordscatering till bra pris

Vi har ett riktigt prisvärt erbjudande för dig som vill beställa julbordscatering av oss. Väljer du vår julbuffé så dukar vi upp ett härligt och vackert presenterat julbord tolkat på vårt eget vis med huvudsakligen plantbaserade rätter. Ett grönare julbord helt enkelt.

Buffén kostar 200 kronor per person och inkluderar Världens Bästa Hemmagjorda Falafel, Husets Hummus, Friterad Aubergine, Friterad Halloumi (lakto-vegetarisk), Couscous, Amba Mango Sås, Fermenterade Rödkål Sallad, Tomat, Gurka och Färsk Pitabröd från Pita Bageriet i Stockholm. Framkörningsavgift för catering är 1000 kronor per timme.

Välkommen att höra av dig till oss så tar vi fram en lösning som passar dig och ditt sällskap.

Boka ett grönare julbord i år - Beställ catering hos oss!